Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 500,00 kr
Odyssey Toulon Design Memphis Stroke lab double bend 34 tum HÖGER
search

Odyssey Toulon Design Memphis Stroke lab double bend 34 tum HÖGER

%s Review(s) 
2 999,00 kr Spara 1 500,00 kr
4 499,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Odysseys Toulon Design Memphis Stroke Lab black 34 tum - butikens visningsex

Toulon Memphis är en klassiskt formad oversized mallet putter med en double bend-hosel som skapar ett helt face-balanced klubbhuvud - det föredras främst av den som vill ha maximal balans i sin puttrörelse.

Varje putter i Toulon serien är noggrannt tillverkad, med en tillverkningsprocess där varje detalj räknas. Varje huvud är premiumfräst för bästa möjliga kontroll. Alla Toulon putters är försedda med multi-material Stroke Lab-skaft, för maximal stabilitet. Skårona är diamantfrästa kors-skåror och den har en djup matt "Midnight black Finish" som ger dig självförtroende inför varje putt.

DEEP DIAMOND GROOVE FACE FACE MILL

Vårt utmärkande diamantfräsmönster har utvecklats till att ha fulla spår i hela ytan. Resultatet är den mjukaste frästa puttern som vi någonsin har byggt, samtidigt som den främjar förbättrad omedelbar framåtrullning i bollträff.

PREMIUM MILLED PRESTANDA

Toulon putters är de bäst presterande mallet-puttarna inom golf, och de bästa spelarna i världen lägger märke till det. Vi har redan vunnit 38 globala vinster på bara några år, och vi är fast beslutna att sätta branschstandarden för premiumdesigner.

BLACK EMERALD STROKE LAB SHAFT

Vår senaste generations skaft introducerades förra säsongen och har nu ännu bättre prestanda än originalet! Genom att förkorta stålsektionen minskade vi vikten med sju gram. Vi gjorde den också styvare och stabilare för ännu mer konsistens i ditt slag och din prestation.

MIDNIGHT BLACK YTTA

Toulon är allmänt känt för sitt premiumutseende och konstruktion. Den vackra svarta finishen har testats och bevisats på Tour, och visar det noggranna hantverket hos dessa frästa putters.

Skaft Stroke Lab Shaft black

Grepp Toulon design pistol grip

Butikens visningsex. Avplastade och visade i butik. Som nya. Headcover ingår.

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Odyssey Toulon Design Memphis Stroke lab double bend 34 tum HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1