Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 500,00 kr
search

TaylorMade Spider GT short slant neck

%s Review(s) 
2 499,00 kr Spara 1 500,00 kr
3 999,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Färg
Fattning
Längd
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

TaylorMade lanserar den nya Spider GT

STABILITET FRÅN VARJE VINKEL Spider GT sätter en ny standard när det gäller prestanda och modern konstruktion. Den moderna vingdesignen har skarpa vinklar och extrem perimeterviktning för optimal förlåtelse och rull. Så, oavsett hur du ser på det, är det stabilitet från alla vinklar.

TOPPLATTA MED KORTARE SIKTLINJE Tillverkad av lätt 6061 aluminium, 145 g topplattan eliminerar övervikt i mitten av puttern och har en kort siktlinje enklare set-up.

SIDOVIKTER I KONSTRUKTION AV STÅL Stålsidovikter (90g per vikt för totalt 180g) skapar en tung ram för stabilitet och avståndskontroll. Endast 18% av vikten är centrerad i mitten för att stabilisera intoleransen vid off-center slag för maximal förlåtelse.

PURE ROLL² INSERT Den nya fastare, formgjutna inserten, tillverkad av svart TPU-uretan med silveraluminiumbalkar i en 45° vinkel utformad för att förbättra toppspin över slagytan.

FLUTED FEEL™ Ett nykonstruerat stabilitetsputterskaft med en mjukare sektion placerad 5” från spetsen, noggrant utformad för att förbättra känslan, öka stabiliteten och förbättra spridningen.

Infästning: short slant neck passar dej som söker mer rotation i putterhuvudet (toe hang) än tex en face-balanced putter

Skaft: puttern kommer med det nya 120 gram tunga Fluted feel-skaftet från TaylorMade

Grepp: man fortsätter "som vanligt" i Spider serien med SuperStroke Pistol GTR 1.0 - ett midsize grepp perfekt anpassat för putterns beskaffenhet

1 objekt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

TaylorMade Spider GT short slant neck

Skriv din recension

Right Bannner1